Diensten

Projectmanagement

Projecten kunnen divers van aard zijn, maar het sturen van projecten zal altijd gebeuren op basis van de drie stuurgegevens; functionaliteit, tijd en geld.

Door onze jaren lange expertise, in vooral de financiële wereld, zijn wij in staat om een juiste mix van deze drie parameters op de juiste manier in te zetten. De eerste vraag die wij hierbij stellen is die van de scope van het project. Zonder heldere scope, geen goed en gecontroleerd project. Vanuit de scope kunnen vervolgens de functionaliteit, de doorlooptijd en de kosten worden ingevuld. Onze projectmanagers sturen vervolgens op de afgesproken mix van de parameters daarbij zij focus houden op de afgesproken scope.

Doelgericht hands-on project management

Doelgericht

Nadat we de juiste mix van functionaliteit, tijd en geld hebben gedefinieerd sturen wij op deze afgesproken mix en rapporteren daarover op regelmatige basis, zodat er geen verrassingen achteraf zijn. Doelgericht betekent ook vooruitdenken. Weten wat er morgen moet gebeuren, maar ook wat er over één maand of twee maanden gereed moet zijn en daarvoor de benodigde acties opstarten.

Hands-on

Door onze jaren lange ervaring in de financiële wereld zijn wij in staat om met u mee te denken over oplossingsrichtingen, relatieve belang van gevraagde functionaliteiten en over concrete oplossingen. Door ervaring in de IT zijn onze mensen in staat om de projectleden te ondersteunen op alle onderdelen van het proces; analyse, development, testen en implementatie. Wij denken mee over concrete IT architectuur oplossingen en zijn een goede sparringpartner naar andere IT afdelingen of leveranciers.

Door onze hands-on manier van werken weten wij teamleden en management op een positieve manier te ondersteunen en te motiveren.